Kohtaamisten keidas,

jossa hyvinvointi ja luonto tukevat liikkuvaa työelämää.

Tutustu alueeseen Ota yhteyttä

Tervetuloa OOPS’iin

Kokonainen uusi elävä kaupunginosa työnteolle, kaupalle, asumiselle, viihteelle ja elämyksille. OOPS rakentuu hyvinvointiarkkitehtuurin lähtökohdista ja luo pohjan kansainväliselle ekosysteemille.

Well-being & well-doing

Hyvinvointi on yksilön ja ympäristön yhteensovittamista.

OOPS'in miellyttävä ja käveltävä ympäristö tarjoaa kaupungin palvelut keskellä puistoa. Kannustamme hyvinvointiin tarjoamalla tiloja ja teknologioita, jotta passiivisemmatkin ihmiset aktivoituvat. Tilat on suunniteltu siten, että liikettä syntyy silloinkin kun ei ole itse tarkoitus liikkua. Ravinnon merkitys on iso osa hyvinvointia. Kahvilat ja ravintolat palvelevat alueen työntekijöitä, asukkaita ja tapahtumavieraita.

Naturally inspiring

Kokemuksellisuus toteutuu alueella ja yhteisössä joka päivä.  

Kokeilukulttuuri kuuluu OOPS´iin, sillä alueen tilat, toiminta ja sovellukset kehittyvät kaiken aikaa, kaikkien toimesta. Haluamme sujuvan arjen, jota tuetaan digitaalisilla, sosiaalisilla ja fyysisillä palveluilla. Kokemuksellisuuteen kiinnitetään huomiota kaupoissa, elämyksissä, puistossa, hotellissa, toimistoissa ja asunnoissa. Yhteisöä kannustetaan testaamaan ja hyödyntämään aluetta elävänä laboratoriona.

Global & mobile

Kunnianhimoinen ja kansainvälinen yhteisö rakentuu jo!

OOPS´issa haluamme luoda tilanteita ja tiloja, joissa ihmisten on helppo hakeutua toistensa pariin. Erilaisia ja -kokoisia yrityksiä yhdistävät hubit houkuttelevat edelläkävijöitä. Niin järeitä korporaatioita kuin pienyrityksiäkin yhteistyöhön eri oppilaitosten kanssa. Tavoitteenamme onkin yhdistää lukiot, ammattikoulut, korkeakoulut ja inkubaattorit yrityselämään kehittämään uusia ratkaisuja yhteisiin Lab-tiloihin.

Sustainable solutions

Kestävä kehitys tukee yhteisön hyvinvointia.

Tilojen materiaalivalinnat ovat mahdollisimman pitkäikäisiä, kierrätettyjä ja ympäristöystävällisiä. Kannustamme hyödyntämään alueen palveluita, välttämään hukkaa, kierrättämään ja säästämään energiaa. Kukin alueen toimija voi valinnoillaan vaikuttaa resurssien, energian-, ja vedenkulutukseen. Meille BREEAM Excellent -tason saavuttaminen tarkoittaa jatkuvaa työtä kestävän kehityksen eteen. Haluamme yksittäisen työntekijänkin voivan olla ylpeä työympäristöstään.

Alue

OOPS’in loistava sijainti ja monipuoliset toiminnot tekevät siitä yritysten, vähittäiskaupan, asukkaiden sekä satunnaisen hotellivierailijan näkökulmasta houkuttelevan ja elävän kohtaamispaikan. Tervetuloa OOPS – sinua on odotettu!

Sijainti

Keskellä kehittyvää Leppävaaraa, Kehä I:n, pääjunaradan ja tulevan Raide-Jokerin risteyksessä.

4 min Kauppakeskus Sello

7 min Leppävaaran urheilupuisto

25 min Otaniemi

10 min Kauppakeskus Sello

10 min juna-asema

10 min Aalto-yliopisto

15 min Keilaniemi

40 min Helsingin keskusta

15 min Helsingin keskusta

50 min Helsinki-Vantaan lentoasema Raitiotie suunnitteilla

1000 autopaikkaa (sis. sähköiset autolatauspaikat)

22 min Helsinki-Vantaan lentoasema

Stairs among bushes

Toimitilat

Kansainvälinen yhteisö rakentuu jo! OOPS tarjoaa juuri sopivat toimistotilat sinunkin yrityksellesi. Tule mukaan – vuokraa omat toimitilasi ammattilaisten keitaasta.

Iso kerrosala luo mahdollisuuksia A- ja B-vaiheessa

OOPS'in A- ja B-toimistotalojen pohjakuvat

OOPS'in kerrosala on jopa 2200 m2, johon mahtuu jopa 180 työpistettä sisältäen viihtyisät työskentely-, neuvottelu- sekä kahvilatilat.

C-vaiheessa lisää toimitilaa

C-vaiheen pohjakuvat

OOPS'in C-vaiheessa on 60-80 työpistettä/kerros sekä kahvi- ja nevottelutilat.

Faktoja

Yksilöitä kannustetaan hyvinvoivaan työelämään vaikuttamalla mikrovalintoihin niin fyysisesti, sosiaalisesti kuin digitaalisestikin.

20000

m2

toimistotilaa, vaihe 1

Food on a plate

315

pyöräpaikkaa

Man on a bike

30000

m2

kauppaa ja elämyksiä

Tavoitteena BREEAM Excellent

Rains among the trees

2021

valmistuminen toimistot, vaihe 1

Leaf floats on water

Seuraa OOPS'in rakentumista webkameran kautta

Ajankohtaista

Lue OOPS’in ja Leppävaaran ajankohtaiset kuulumiset.

NCC:n tutkimus: viisi trendiä muokkaa työtä tulevaisuudessa

28.09.2022
NCC:n teettämän tutkimuksen mukaan asiantuntijatyötä tekevien työelämä on muuttunut pysyvästi. Suurimmat muutokset liittyvät työntekijöiden vallan kasvuun, arvojen korost...

Leppävaara: vetovoimainen nyt, yhä vetovoimaisempi jatkossa

21.06.2022
Espoon Leppävaaran vetovoima kasvaa vuosi vuodelta niin työn tekemisen kuin asumisen ykköspaikkana. ”Nyt ollaan pääkaupunkiseudun todellisessa kasvuytimessä”, Leppävaaran...