Toimitilojen sielu ja sydän

Vaikka koronavuosi pisti suunnitelmat pitkälti uusiksi, Juvenes Oy:ssä odotetaan jo malttamattomasti uuden toimipisteen avausta OOPS´iin. Nyt jos koskaan ollaan ajan hermolla.

Ravintola-, ateria- ja kahvilapalveluihin sekä juhla- ja kokouspalveluihin erikoistunut Juvenes tekee OOPS´iin muuton myötä uuden aluevaltauksen pääkaupunkiseudulle. Espoon Leppävaaran Hatsinanpuisto valikoitui kohteeksi huolellisen kartoituksen kautta. OOPS vastaa kaikkiin yrityksen toiveisiin.

”Odottavan aika on tunnetusti pitkä, mutta hyvää kannattaa odottaa. Hyvää odottamisessa on sekin, että meillä on ollut aikaa hioa OOPS´in konseptia tulevia asiakkaitamme ajatellen ja heidän toiveitaan kuunnellen”, toimitusjohtaja Päivi Lindén sanoo.

Toiveet ja trendit esiin

Koronaepidemia on ravistellut toimialaa, pistänyt miettimään tulevaisuutta ja trimmaamaan suunnitelmia.

”Olemme joutuneet pohtimaan, mikä on uusi normaali ja miten se vaikuttaa toimintaympäristöömme sekä omaan toimintaamme. Pyrimme sopeuttamaan, skaalaamaan ja muokkaamaan palvelukonseptiamme joustavasti ja yhteistyössä muiden talon toimijoiden kanssa muuttuvien tilanteiden, trendien ja kysynnän muutosten mukaan”, Lindén toteaa.

”Toivon, että ihmiset tauottaisivat työpäiväänsä ja kävisivät yhdessä syömässä, oli tulevaisuudessa työnteon muoto tai tapa mikä hyvänsä. Hyvinvointimielessä ruokailu on hyvinkin psykofyysinen kokonaisuus ja sosiaalinen tapahtuma. Yhdessä lounaalle meneminen on monelle tärkeä osa työpäivää, kuin sielunhoitoa. Isossa kuvassa työpaikkaruokailulla on myös suuri kansanterveydellinen merkitys.”

Kuvassa Juvenes Oy:n toimitusjohtaja Päivi Lindén sekä sisustusarkkitehti SIO Hanna-Marie Naukkarinen OOPS’in työmaalla

Syöminen tekee hyvää

Vaikka maailma ympärillä muuttuu, Juveneksen kivijalka eli hyvä ruoka pysyy. OOPS´issa yritys starttaa laajalla rintamalla aamiaisista kahvilapalveluihin ja lounaista afterwork-palveluihin.

”Meille on tärkeää asiakkaidemme suorituskyvystä ja työhyvinvoinnista huolehtiminen, johon oleellisesti liittyy maukas ja terveellinen ravinto. Haluamme tuottaa hyvää mieltä ja tarjota kaikille mahdollisuuden juuri oman ruokafilosofiansa noudattamiseen.”

”Asiakkaamme ei tarvitse edes katsoa ruokalistaa, sillä hän tietää saavansa meiltä aina itselleen sopivaa ruokaa. Raaka-aineet on huolella mietitty ja valinnat mahdollisimman vastuullisia. Emme ehkä pysty tarjoamaan Espoon Monikonpurosta pyydettyä lohta, mutta suosimme kotimaisia ja vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita ja haluamme käyttää myös paikallisten pientuottajien tuotteita”, Lindén hymyilee.

Mukavaa ja maistuvaa arkea

Yrityksen vastuulliseen toimintaan kuuluu ilmastotalkoisiin ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen liittyvät asiat. Vastuullisuutta on myös ruokahävikin minimointi. Juvenes tarjoaa Pelasta lounas -konseptinsa ja ResQ-palvelun kautta asiakkaille kotiin vietäviä annoksia, mikä samalla helpottaa monen perheen arkea.

”Viime aikoina 24 h -palvelun kysyntä on kasvanut entisestään. OOPS´iinkin tulee konsepti, josta saa ruokaa kellon ympäri. Näin varmistamme, että asiakkailla on saatavilla hyvän makuista ja näköistä, terveellistä ruokaa olipa työaika mikä tahansa”, Lindén korostaa.

”Ravintola on kuin työpaikan sielu ja sydän. OOPS´iin rakennamme kokonaisuuden, jonka ilme ja identiteetti sopivat toimintaympäristöönsä ja osaksi viihtyisiä toimitiloja. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaidemme arki olisi mukavaa, maistuvaa ja työhyvinvointia lisäävää.”

OOPS Top 5

  • Kestävä kehitys ja vastuullisuus
  • Kansainvälinen kulttuuri
  • Hyvinvointi-teema
  • Elävä ja kasvava kaupunginosa
  • Monipuoliset kulkuyhteydet; juna-aseman ja tulevan Raide-Jokerin läheisyys

Juvenes Oy lyhyesti

  • Juvenes tarjoaa ravintola-, ateria- ja kahvilapalveluja ja juhla- ja kokouspalveluita.
  • Yritys toimii kotikaupunkinsa Tampereen ohella tällä hetkellä Helsingissä, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa, Porissa, Raumalla, Seinäjoella, Vaasassa.
  • Syksyllä 2021 yritys avaa uuden toimipisteen Espoon Leppävaaran Hatsinanpuistoon rakentuvaan OOPS´iin.
  • Juveneksen ravintoloissa tarjoillaan vuosittain noin kolme miljoonaa ateriaa.

www.oopsespoo.fi

 

Muita mielenkiintoisia uutisia

This website uses cookies

Cookies ("cookies") consist of small text files. The text files contain data which is stored on your device. To be able to place some type of cookies we need your consent. We at NCC Sverige AB, corporate identity number 556613-4929 use these types of cookies. To read more about which cookies we use and storage duration, click here to get to our cookiepolicy.

Manage your cookie-settings

Necessary cookies

Necessary cookies are cookies that need to be placed for fundamental functions on the website to work. Fundamental functions are for instance cookies that are needed for you to use menus and navigate the website.

Functional cookies

Functional cookies need to be placed for the website to perform in the way that you expect. For instance to remember which language you prefer, to know if you are logged in, to keep the website secure, remember login credentials or to enable sorting of products on the website in the way that you prefer.

Statistical cookies

To know how you interact with the website we place cookies to collect statistics. These cookies anonymize personal data.

Personalization cookies

In order to provide a better experiance we place cookies for your preferances

Ad measurement cookies

To be able to provide a better service and experience we place cookies to tailor marketing for you. Another purpose for this placement is to market products or services to you, give tailored offers or market and give recommendations on new concepts based on what you have bought from us previously.