Toimitilojen sielu ja sydän

Vaikka koronavuosi pisti suunnitelmat pitkälti uusiksi, Juvenes Oy:ssä odotetaan jo malttamattomasti uuden toimipisteen avausta OOPS´iin. Nyt jos koskaan ollaan ajan hermolla.

Ravintola-, ateria- ja kahvilapalveluihin sekä juhla- ja kokouspalveluihin erikoistunut Juvenes tekee OOPS´iin muuton myötä uuden aluevaltauksen pääkaupunkiseudulle. Espoon Leppävaaran Hatsinanpuisto valikoitui kohteeksi huolellisen kartoituksen kautta. OOPS vastaa kaikkiin yrityksen toiveisiin.

”Odottavan aika on tunnetusti pitkä, mutta hyvää kannattaa odottaa. Hyvää odottamisessa on sekin, että meillä on ollut aikaa hioa OOPS´in konseptia tulevia asiakkaitamme ajatellen ja heidän toiveitaan kuunnellen”, toimitusjohtaja Päivi Lindén sanoo.

Toiveet ja trendit esiin

Koronaepidemia on ravistellut toimialaa, pistänyt miettimään tulevaisuutta ja trimmaamaan suunnitelmia.

”Olemme joutuneet pohtimaan, mikä on uusi normaali ja miten se vaikuttaa toimintaympäristöömme sekä omaan toimintaamme. Pyrimme sopeuttamaan, skaalaamaan ja muokkaamaan palvelukonseptiamme joustavasti ja yhteistyössä muiden talon toimijoiden kanssa muuttuvien tilanteiden, trendien ja kysynnän muutosten mukaan”, Lindén toteaa.

”Toivon, että ihmiset tauottaisivat työpäiväänsä ja kävisivät yhdessä syömässä, oli tulevaisuudessa työnteon muoto tai tapa mikä hyvänsä. Hyvinvointimielessä ruokailu on hyvinkin psykofyysinen kokonaisuus ja sosiaalinen tapahtuma. Yhdessä lounaalle meneminen on monelle tärkeä osa työpäivää, kuin sielunhoitoa. Isossa kuvassa työpaikkaruokailulla on myös suuri kansanterveydellinen merkitys.”

Kuvassa Juvenes Oy:n toimitusjohtaja Päivi Lindén sekä sisustusarkkitehti SIO Hanna-Marie Naukkarinen OOPS’in työmaalla

Syöminen tekee hyvää

Vaikka maailma ympärillä muuttuu, Juveneksen kivijalka eli hyvä ruoka pysyy. OOPS´issa yritys starttaa laajalla rintamalla aamiaisista kahvilapalveluihin ja lounaista afterwork-palveluihin.

”Meille on tärkeää asiakkaidemme suorituskyvystä ja työhyvinvoinnista huolehtiminen, johon oleellisesti liittyy maukas ja terveellinen ravinto. Haluamme tuottaa hyvää mieltä ja tarjota kaikille mahdollisuuden juuri oman ruokafilosofiansa noudattamiseen.”

”Asiakkaamme ei tarvitse edes katsoa ruokalistaa, sillä hän tietää saavansa meiltä aina itselleen sopivaa ruokaa. Raaka-aineet on huolella mietitty ja valinnat mahdollisimman vastuullisia. Emme ehkä pysty tarjoamaan Espoon Monikonpurosta pyydettyä lohta, mutta suosimme kotimaisia ja vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita ja haluamme käyttää myös paikallisten pientuottajien tuotteita”, Lindén hymyilee.

Mukavaa ja maistuvaa arkea

Yrityksen vastuulliseen toimintaan kuuluu ilmastotalkoisiin ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen liittyvät asiat. Vastuullisuutta on myös ruokahävikin minimointi. Juvenes tarjoaa Pelasta lounas -konseptinsa ja ResQ-palvelun kautta asiakkaille kotiin vietäviä annoksia, mikä samalla helpottaa monen perheen arkea.

”Viime aikoina 24 h -palvelun kysyntä on kasvanut entisestään. OOPS´iinkin tulee konsepti, josta saa ruokaa kellon ympäri. Näin varmistamme, että asiakkailla on saatavilla hyvän makuista ja näköistä, terveellistä ruokaa olipa työaika mikä tahansa”, Lindén korostaa.

”Ravintola on kuin työpaikan sielu ja sydän. OOPS´iin rakennamme kokonaisuuden, jonka ilme ja identiteetti sopivat toimintaympäristöönsä ja osaksi viihtyisiä toimitiloja. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaidemme arki olisi mukavaa, maistuvaa ja työhyvinvointia lisäävää.”

OOPS Top 5

  • Kestävä kehitys ja vastuullisuus
  • Kansainvälinen kulttuuri
  • Hyvinvointi-teema
  • Elävä ja kasvava kaupunginosa
  • Monipuoliset kulkuyhteydet; juna-aseman ja tulevan Raide-Jokerin läheisyys

Juvenes Oy lyhyesti

  • Juvenes tarjoaa ravintola-, ateria- ja kahvilapalveluja ja juhla- ja kokouspalveluita.
  • Yritys toimii kotikaupunkinsa Tampereen ohella tällä hetkellä Helsingissä, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa, Porissa, Raumalla, Seinäjoella, Vaasassa.
  • Syksyllä 2021 yritys avaa uuden toimipisteen Espoon Leppävaaran Hatsinanpuistoon rakentuvaan OOPS´iin.
  • Juveneksen ravintoloissa tarjoillaan vuosittain noin kolme miljoonaa ateriaa.

www.oopsespoo.fi

 

Muita mielenkiintoisia uutisia