Uusi aluevaltaus parhaalle paikalle

Ravintola-, kahvila-, juhla- ja kokouspalveluista tunnettu Juvenes Oy tekee uuden aluevaltauksen pääkaupunkiseudulle. Muuttoa Leppävaaran Hatsinanpuistoon ja OOPS’iin odotetaan jo innolla.

Juvenes toimii kotikaupunkinsa Tampereen ohella tällä hetkellä Oulussa, Vaasassa, Lahdessa, Turussa, Seinäjoella, Riihimäellä, Porissa ja Raumalla. Kasvuhakuinen yritys laajentaa toimintaansa ja hakeutuu sinne, missä on elämää. Keväällä 2021 Juvenes löytyy myös pääkaupunkiseudulta.

”Pääkaupunkiseudulta etsimme paikkaa, jossa voimme tuoda palveluita bisnesasiakkaillemme arkeen ja juhlaan. Halusimme modernin toimipaikan kehittyvältä alueelta, jossa on hyvät kasvunäkymät ja erinomaiset kulkuyhteydet”, toimitusjohtaja Päivi Jousmäki sanoo.

”Leppävaaran Hatsinanpuisto ja OOPS vastaavat hienosti toiveisiimme. OOPS on juuri sellainen stimuloiva ja elämää sykkivä kokonaisuus, jossa markkinat kasvavat luontaisesti ja jossa pääsemme kehittämään yritystämme, konseptiamme ja tuotteitamme.”

Palveluja arkeen & juhlaan

Jousmäki sanoo, että Juvenes Oy:ssä ollaan ”ihan täpinöissään” uudesta paikasta ja uusista toimitiloista. Vaikka muuttoa ei maltettaisikaan odottaa, nyt on aikaa hioa OOPS’iin räätälöitävää konseptia ja tehdä yhteiskehitystä tulevien asiakkaiden kanssa. Noin 800 neliön tiloja suunnitellaan hyvässä yhteistyössä NCC:n kanssa.

”Rakennamme palveluidemme ilmeen ja identiteetin aina paikkaan ja toimintaympäristöön sopivaksi. Teemme ennakkoon kyselytutkimuksen ja tutustumme asiakkaisiimme huolella, jotta pystymme toteuttamaan juuri sellaisen palvelukonseptin, joka vastaa toiveisiin”, Jousmäki kuvailee.

”OOPS’iin lähdemme laajalla tarjonnalla. Uuteen kohteeseen tulee kahvila ja lounasravintola sekä kokous- ja tilausravintolapalveluita. Haluamme olla aina ajan hermolla ja päivitämme konseptiamme tarpeiden sekä trendien mukaan.”

Vastuullisuutta & viihtyisyyttä

Yrityksen toimintakonseptiin kuuluu tarjota herkullisia, terveellisiä ja vastuullisia vaihtoehtoja sekä antaa kullekin asiakkaalle mahdollisuus noudattaa omaa ruokafilosofiaansa. Vastuullisuus tarkoittaa ravintoloitsijalle myös suomalaisen ruokatuotannon monimuotisuuden ja jatkuvuuden tukemista.

”Hankimme kotimaassa kasvatettuja elintarvikkeita, lähiruokaa ja luomua aina ja niin paljon, kun se on mahdollista. Minimoimme ruokahävikkiä ja tarjoamme asiakkaillemme esimerkiksi Pelasta lounas -konseptimme kautta kotiin vietäviä ruoka-annoksia arjen kiireitä helpottamaan.”

Jousmäki korostaa uusien toimitilojen viihtyisyyttä, houkuttelevuutta, käytännöllisyyttä, toiminnallisuutta, sujuvuutta ja muuntojoustavuutta. ”Hyvästä suunnittelusta huolimatta kaikkea ei pysty ennakoimaan. Kestävät toimitilat muuntuvat ajan hengessä”.

Raikkaus, keveys & maukkaus

Vuonna 1959 perustettu yritys juhlii 60-vuotista taivaltaan. Yrityksen omistaa Tampereen ylioppilaskunta Trey, joten juuret ovat vahvasti opiskelijaruokailussa. Kuudessa vuosikymmenessä yritys on kasvanut ja laajentunut moneen suuntaan, mutta toiminnan kivijalkana on aina hyvä ruoka. Määrästä kertoo esimerkiksi se, että tänä vuonna valmistetaan noin kolme miljoonaa lounasateriaa.

”Hyvinvointi, ravinnon terveellisyys ja ruoan puhtaus ovat koko ajan merkityksellisempiä asioita – mausta tinkimättä. Tarjoamme asiakkaidemme toiveiden mukaan yhä enemmän kasvisruokaa ja vegaanisia vaihtoehtoja sekä seurueen kesken jaettavia annoksia. OOPS’issakin lingotaan, uutetaan ja puristetaan eli tarjotaan erilaisia raikkaita ja itsetehtyjä mehuja”, Jousmäki hymyilee.


Kuka Päivi Jousmäki?

• Työskennellyt Juvenes Oy:ssa vuodesta 2005 alkaen erilaisilla näköaikapaikoilla mm. tuotekehityksessä, hankinnoissa, myynnissä ja markkinoinnissa sekä toimitusjohtajana vuoden 2019 alusta alkaen
• Koulutustausta on yhdistelmä ravintola-alaa ja bisnestä: ravintoalan perustutkinnosta EMBA-tutkintoon
• Kolme työelämän sydämenasiaa: jatkuva kehittyminen, hyvinvoinnin edistäminen, kokonaisvaltainen vastuullisuus (ihmiset, ympäristö, yhteiskunta, talous)
• Lempiruoka: juuri nyt aasialainen ruoka
• Ajankohtaista: fleksaus eli joustava kasvisvoittoinen ruokavalio
• Elämänasenne: ”Haluan aina nähdä mahdollisuuksia – ”lasini on puoliksi täynnä”
• Harrastuksina koirat, hevoset ja liikunta

OOPS Top 5

• Loistava sijainti, hyvät kulkuyhteydet
• Kehittyvä kasvukeskus, elävä kaupunginosa
• Tilojen muuntojoustavuus
• Kansainvälinen ekosysteemi
• Houkutteleva kokonaiskonsepti

www.oopsespoo.fi

Muita mielenkiintoisia uutisia