Uusi aluevaltaus parhaalle paikalle

Ravintola-, kahvila-, juhla- ja kokouspalveluista tunnettu Juvenes Oy tekee uuden aluevaltauksen pääkaupunkiseudulle. Muuttoa Leppävaaran Hatsinanpuistoon ja OOPS’iin odotetaan jo innolla.

Juvenes toimii kotikaupunkinsa Tampereen ohella tällä hetkellä Oulussa, Vaasassa, Lahdessa, Turussa, Seinäjoella, Riihimäellä, Porissa ja Raumalla. Kasvuhakuinen yritys laajentaa toimintaansa ja hakeutuu sinne, missä on elämää. Keväällä 2021 Juvenes löytyy myös pääkaupunkiseudulta.

”Pääkaupunkiseudulta etsimme paikkaa, jossa voimme tuoda palveluita bisnesasiakkaillemme arkeen ja juhlaan. Halusimme modernin toimipaikan kehittyvältä alueelta, jossa on hyvät kasvunäkymät ja erinomaiset kulkuyhteydet”, toimitusjohtaja Päivi Jousmäki sanoo.

”Leppävaaran Hatsinanpuisto ja OOPS vastaavat hienosti toiveisiimme. OOPS on juuri sellainen stimuloiva ja elämää sykkivä kokonaisuus, jossa markkinat kasvavat luontaisesti ja jossa pääsemme kehittämään yritystämme, konseptiamme ja tuotteitamme.”

Palveluja arkeen & juhlaan

Jousmäki sanoo, että Juvenes Oy:ssä ollaan ”ihan täpinöissään” uudesta paikasta ja uusista toimitiloista. Vaikka muuttoa ei maltettaisikaan odottaa, nyt on aikaa hioa OOPS’iin räätälöitävää konseptia ja tehdä yhteiskehitystä tulevien asiakkaiden kanssa. Noin 800 neliön tiloja suunnitellaan hyvässä yhteistyössä NCC:n kanssa.

”Rakennamme palveluidemme ilmeen ja identiteetin aina paikkaan ja toimintaympäristöön sopivaksi. Teemme ennakkoon kyselytutkimuksen ja tutustumme asiakkaisiimme huolella, jotta pystymme toteuttamaan juuri sellaisen palvelukonseptin, joka vastaa toiveisiin”, Jousmäki kuvailee.

”OOPS’iin lähdemme laajalla tarjonnalla. Uuteen kohteeseen tulee kahvila ja lounasravintola sekä kokous- ja tilausravintolapalveluita. Haluamme olla aina ajan hermolla ja päivitämme konseptiamme tarpeiden sekä trendien mukaan.”

Vastuullisuutta & viihtyisyyttä

Yrityksen toimintakonseptiin kuuluu tarjota herkullisia, terveellisiä ja vastuullisia vaihtoehtoja sekä antaa kullekin asiakkaalle mahdollisuus noudattaa omaa ruokafilosofiaansa. Vastuullisuus tarkoittaa ravintoloitsijalle myös suomalaisen ruokatuotannon monimuotisuuden ja jatkuvuuden tukemista.

”Hankimme kotimaassa kasvatettuja elintarvikkeita, lähiruokaa ja luomua aina ja niin paljon, kun se on mahdollista. Minimoimme ruokahävikkiä ja tarjoamme asiakkaillemme esimerkiksi Pelasta lounas -konseptimme kautta kotiin vietäviä ruoka-annoksia arjen kiireitä helpottamaan.”

Jousmäki korostaa uusien toimitilojen viihtyisyyttä, houkuttelevuutta, käytännöllisyyttä, toiminnallisuutta, sujuvuutta ja muuntojoustavuutta. ”Hyvästä suunnittelusta huolimatta kaikkea ei pysty ennakoimaan. Kestävät toimitilat muuntuvat ajan hengessä”.

Raikkaus, keveys & maukkaus

Vuonna 1959 perustettu yritys juhlii 60-vuotista taivaltaan. Yrityksen omistaa Tampereen ylioppilaskunta Trey, joten juuret ovat vahvasti opiskelijaruokailussa. Kuudessa vuosikymmenessä yritys on kasvanut ja laajentunut moneen suuntaan, mutta toiminnan kivijalkana on aina hyvä ruoka. Määrästä kertoo esimerkiksi se, että tänä vuonna valmistetaan noin kolme miljoonaa lounasateriaa.

”Hyvinvointi, ravinnon terveellisyys ja ruoan puhtaus ovat koko ajan merkityksellisempiä asioita – mausta tinkimättä. Tarjoamme asiakkaidemme toiveiden mukaan yhä enemmän kasvisruokaa ja vegaanisia vaihtoehtoja sekä seurueen kesken jaettavia annoksia. OOPS’issakin lingotaan, uutetaan ja puristetaan eli tarjotaan erilaisia raikkaita ja itsetehtyjä mehuja”, Jousmäki hymyilee.


Kuka Päivi Jousmäki?

• Työskennellyt Juvenes Oy:ssa vuodesta 2005 alkaen erilaisilla näköaikapaikoilla mm. tuotekehityksessä, hankinnoissa, myynnissä ja markkinoinnissa sekä toimitusjohtajana vuoden 2019 alusta alkaen
• Koulutustausta on yhdistelmä ravintola-alaa ja bisnestä: ravintoalan perustutkinnosta EMBA-tutkintoon
• Kolme työelämän sydämenasiaa: jatkuva kehittyminen, hyvinvoinnin edistäminen, kokonaisvaltainen vastuullisuus (ihmiset, ympäristö, yhteiskunta, talous)
• Lempiruoka: juuri nyt aasialainen ruoka
• Ajankohtaista: fleksaus eli joustava kasvisvoittoinen ruokavalio
• Elämänasenne: ”Haluan aina nähdä mahdollisuuksia – ”lasini on puoliksi täynnä”
• Harrastuksina koirat, hevoset ja liikunta

OOPS Top 5

• Loistava sijainti, hyvät kulkuyhteydet
• Kehittyvä kasvukeskus, elävä kaupunginosa
• Tilojen muuntojoustavuus
• Kansainvälinen ekosysteemi
• Houkutteleva kokonaiskonsepti

www.oopsespoo.fi

Muita mielenkiintoisia uutisia

This website uses cookies

Cookies ("cookies") consist of small text files. The text files contain data which is stored on your device. To be able to place some type of cookies we need your consent. We at NCC Sverige AB, corporate identity number 556613-4929 use these types of cookies. To read more about which cookies we use and storage duration, click here to get to our cookiepolicy.

Manage your cookie-settings

Necessary cookies

Necessary cookies are cookies that need to be placed for fundamental functions on the website to work. Fundamental functions are for instance cookies that are needed for you to use menus and navigate the website.

Functional cookies

Functional cookies need to be placed for the website to perform in the way that you expect. For instance to remember which language you prefer, to know if you are logged in, to keep the website secure, remember login credentials or to enable sorting of products on the website in the way that you prefer.

Statistical cookies

To know how you interact with the website we place cookies to collect statistics. These cookies anonymize personal data.

Personalization cookies

In order to provide a better experiance we place cookies for your preferances

Ad measurement cookies

To be able to provide a better service and experience we place cookies to tailor marketing for you. Another purpose for this placement is to market products or services to you, give tailored offers or market and give recommendations on new concepts based on what you have bought from us previously.